Cégünk minőségi kivitelű kályhaépítéssel foglalkozik, szolgáltatások széles választékával várjuk. Amikor kályhaépítéssel kezdtünk el foglalkozni, elsődleges célkitűzésünk volt, hogy a kelet-magyarországi területen élő megrendelőinknek minőségi alapanyagokból készült kályhákat építsünk. Mára már sikeresen könyvelhetjük el, hogy az ország egész területéről érkeznek megrendelések, valamint határon túlról is gyakran felkérnek bennünket kályhaépítésre.
Másik fő profilunk a szakmát érintő alapanyag értékesítés, ezáltal nem csak építéssel kapcsolatban, hanem kályha építő szakemberek is potenciális vásárlói körünknek tekinthető, hiszen ez az a réteg akik folyamatosan számítanak ránk alapanyag ellátásban. Termék palettánk választékát folyamatosan bővítjük, érdemes időről-időre meglátogatni bemutatótermünket vagy egyeztetni kollégánkkal.
Vannak olyan vásárlóink, akik elsősorban bontott kályha építőelemeket keresnek, hiszen már van olyan kályhájuk amit felújítani vagy átépíteni szeretnének, nekik is van egy jó hírünk, igyekszünk az ő számukra is folyamatos választékkal szolgálni, érdemes érdeklődni munkatársunknál.

Miben lehetünk segítségére?

  • cserépkályha építés – javítás
  • kandalló építés – javítás
  • téglakályha építés – javítás
  • kemence építés – javítás
  • kandalló, vaskályhák, valamint ninden szilárdtüzelésű fűtőberendezés javítása
  • cserépkályhák átépítése
  • új kályhacsempék és ajtók értékesítése
  • kályhaépítéshez szükséges anyagok értékesítése, (samott, tégla, cserép, agyag)
  • cserépkályha tervezése, anyagszükséglet és költségszámítás

Megvalósítjuk elképzelését!

Egyedi elképzelése van és szeretné megvalósítani? Kérjen segítséget tőlünk! Felmérjük igényeit, amely alapján megtervezzük és az Ön által választott elemek alapján kalkulációt számolunk a kályhaépítésre, ezáltal pontosan behatárolhatók az építési költségek.

Cégünk tapasztalt szakemberei szívesen segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, hogy az új kályha igényeinek maximálisan megfeleljen. Ha szakmai tanácsra vagy építőanyagra van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Munkáinkra és alapanyagainkra mindig garanciát vállalunk, így nem kell aggódnia, hogy az általunk készített kályhákkal néhány év múlva problémák fordulhatnak elő.