Cserépkályha építés minőségi garanciával!

Cégünk debreceni székhelyű, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, egyik fő profilunk a cserépkályha építés és a szakmához kapcsolódó egyéb minőségi szilárd tüzelésű fűtőberendezések építése, javítása. Oldalunkon szeretnénk segítséget nyújtani minden olyan látogatónknak és szakembernek, akik új, megbízható cserépkályhát szeretne építeni / építtetni, valamint szakmai tanácsra van szüksége az alapanyagok kiválasztásában. Igyekszünk a lehetőségek teljes palettáját felvonultatni és bemutatni a hagyományos és a legújabb fűtési rendszerek előnyeit és hátrányait.

Referenciáink között megtekintheti eddigi munkáinkat, ahol a kályhákon kívül kemence, téglakályha, vízteres kályha és sok egyedi kályha megoldás is található.

Kályhás alapanyagokból sincs hiány, hiszen a samott téglától a samott habarcsig széles palettával rendelkezünk, kályha és kemence ajtóból is mindig van kínálatunk.Kiegészítőket is forgalmazunk úgy mint kályha ajtó tömítő zsinór, kemence hőmérő…

Bemutatótermünkben megtekintheti és kiválaszthatja az általunk forgalmazott, különféle cserépkályha építéshez szükséges alapanyagokat, valamint több gyártó termékéből kályhacsempéket, kályhaajtókat is kínálunk vásárlóinknak.

Mi a vállalkozásunk sikerének titka?

Ha egy mondattal kellene jellemezni, akkor úgy lehetne megfogalmazni, hogy partnereink és megrendelőink azt kapják, amit tőlünk elvárnak: minőséget, pontosságot és rugalmasságot. Munkánkat a lelkiismeretesség jellemzi, mottónk a korrektség, erősségünk a rövid vállalási határidő és a hatékony csapatmunka. A felépített berendezéseket használati útmutatóval, kivitelezői nyilatkozattal adjuk át, és természetesen garanciát is vállalunk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését és hamarosan a partnereink között üdvözölhetjük!

Dózsa Miklós üzletvezető
Mikita Bt.